creator image

E-learning AREI 2020: Bescherming Tegen Brand

Cette formation est uniquement disponible en néerlandais.

Cette formation n'est pas disponible en français. Les informations ne sont donc pas intégralement traduites en français.

Pour qui ?

Deze E-learning van Vinçotte is geschikt voor alle professionals uit de sector zoals: installateurs, elektriciens, studiebureaus, preventieadviseurs, beveiligingsadviseurs, verantwoordelijken voor elektrische installaties, technici, ingenieurs, onderhoudspersoneel, professionals die betrokken zijn bij het ontwerp, bouw en/of onderhoud van elektrische installaties, architecten, designers van elektrische installaties,...

Contenu de la formation

Met de komst van het nieuwe AREI vanaf 1 juni 2020 zijn er verschillende wijzigingen met betrekking tot beschermingsmaatregelen tegen brand. Dit om de voorschriften aan te passen aan de werkelijkheid op het terrein. Het nieuwe AREI integreerde alles in de sectie 4.3.3. Indeling van het brandgevaar, indeling van de geïsoleerde geleiders en kabels, beschermingsmaatregelen,…

In deze online opleiding zullen we u dus uitvoerig de grote veranderingen in ons oude artikel 104 uitleggen. Deze interactieve en dynamische online opleiding kan u volgen via een op maat gemaakte digitaal platform. 

Objectifs

Met deze e-learning zal u na afloop op de hoogte zijn van de voorzorgsmaatregelen tegen brand en de laatste wijzigingen hierover in het nieuwe AREI. 

Informations pratiques

 • De cursus kan volledig online gevolgd worden, U krijgt toegang tot een e-learning met professionele opnames (1 uur).
 • Alle getoonde presentaties kunnen gedownload worden op het online platform.
 • Na uw inschrijving zal u een mail ontvangen met de log-ingegevens voor ons online platform (hou er rekening mee dat dit enkele dagen kan duren).
 • Vanaf het moment dat u deze mail ontvangen heeft, krijgt u 2 maanden de tijd om de module af te ronden. Gelieve zeker voor die tijd alles af te werken om uw certificaat te ontvangen.
 • De mogelijkheid bestaat om een op maat gemaakte opleiding door een consultant te organiseren toegespitst op u site en operaties.

Deze e-learning komt niet in aanmerking voor subsidie aanvraag via de KMO portefeuille, er is geen interactie met docent.

creator image
Besoin d'aide ? Envoyez un message, Demandez une offre ou appelez-nous à
LANGUE

Cette formation est disponible en:

TYPE DE FORMATION

E-learning

DURÉE DE LA FORMATION

Au moins 1 heure. La durée effective d'une formation en ligne est difficile à déterminer. Veuillez donc à prévoir du temps pour prendre des notes et revoir les vidéos (si vous le souhaitez).

Image of certificate

Ne prenez aucun risque en sécurité

 • Trainers met brede kennis van de norm
 • Onze trainers voeren ook keuringen uit bij klanten en nemen deze kennis en ervaringen mee in hun opleidingen
 • Als erkend controle organisme volgt Vinçotte de wet -en regelgeving van dichtbij op en past hierop geregeld zijn opleidingen aan
 • Je hoeft je niet te verplaatsen
 • Je kunt de training online en in je eigen tempo volgen
 • De e-learning bevat tekst, afbeeldingen en video’s.
 • Je krijgt een duidelijke uitleg over de wet- en regelgeving.

Choisissez un lieu de formation et inscrivez-vous

Au moins 1 heure (*) 785 places Néerlandais
Prix hors TVA
(*) La durée effective d'une formation en ligne est difficile à déterminer. Veuillez donc à prévoir du temps pour prendre des notes et revoir les vidéos (si vous le souhaitez).