Wat klanten zeggen over ons

«Ik leg graag de nadruk op het professionalisme en de efficiëntie van de lesgever. De feedback die ik krijg over de opleidingen die hij geeft, is uitmuntend. Een welgemeende dank aan de trainer. »

Valerie Bizon
Training Coordinator -
Sonaca Group


"Wij doen beroep op Vinçotte Academy om onze veiligheidstandaard te verhogen zodanig dat we onze medewerkers een kwalitatieve goede opleiding kunnen aanbieden..." Bekijk wat Duracell nog meer te vertellen heeft in deze Videotestimonial >>>

Kurt Lucas - Ronny Schepers
Safety Leader -
Duracell


“Dank je voor de aangename samenwerking. De trainées hebben de dag goed doorstaan en doorlopen. Ik kreeg direct positieve feedback van hen. Men was tevreden over de manier van training geven door jullie lesgever.”

Ann Huylebroeck
Specialist GMP Trainer IPT Sterile - MSD – Schering Plough Labo nv


"Elia en Vinçotte Academy zorgen samen voor de veiligheidscultuur bij Elia (...) Vinçotte Academy is een belangrijke partner voor ons..." Bekijk wat Elia nog meer te vertellen heeft in deze Videotestimonial >>>

Vanessa Smeyers
Manager Traningscenter - Elia


"Opleiding heftruck bestuurder. Zeer overzichtelijke cursus, de theorie werd aangenaam en duidelijk overgedragen en de praktijk verloop zeer veilig, in rust en gefocust op de oefeningen. Leerrijke ervaring dat aansluit bij reële werk situaties. Dank u !"

Floriane Podevyn - Podevyn NV