Subsidies

Vlaamse overheid

KMO-portefeuille: Maak gebruik van de steunmaatregelen van de kmo-portefeuille en krijg 30 tot 40 % van uw inschrijvingsgeld terug. Meer info vindt u op de website van de kmo-portefeuille. Het Vinçotte Academy-nummer om uw aanvraag te vervolledigen is DV.O104637.

Waalse overheid

Met de Chèque-Formation of opleidingscheque krijgt u financiële hulp om uw werknemers op te leiden in één van de erkende opleidingscentra. De Chèque-Formation heeft een waarde van 30 euro en is goed voor 1 uur opleiding per werknemer.

Voorwaarden :

  • Een KMO waarvan de hoofdzetel in Wallonië gevestigd is en die het Frans als voertaal heeft, een zelfstandige in hoofberoep of in bijberoep of een meewerkende echtgenoot zijn;
  • Maximaal 250 werknemers hebben OF zelfstandig zijn;
  • Een omzet van maximaal 50 miljoen euro hebben OF een financiële balans lager dan 43 miljoen euro;
  • Een zelfstandige onderneming zijn (definitie in de gedetailleerde fiche opleidingscheque).

Nieuwe regel Waalse Overheid met betrekking tot cheques formation: alle erkende opleidingen die plaatsvinden vanaf 01.04.2017 geven recht op maximaal 7 cheques/deelnemer/dag. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

AXA

Hebt u een polis arbeidsongevallen bij AXA ? Bezorg ons uw polisnummer en geniet van een korting van 8 % bij inschrijving voor een opleiding uit onze catalogus.