E-learning : Back-To-Work: veilig en gezond aan het werk tijdens coronacrisis

De coronacrisis is nog niet voorbij maar we kunnen wel reeds terug naar het werk. Een teken dat we goed op weg zijn om de pandemie te overwinnen. Tijdens de pandemie hebben we onze activiteiten en gedrag drastisch moeten aanpassen en zelfs heruitvinden om de risico’s op infecties zo laag mogelijk te houden. Om u te helpen uw medewerkers te verwelkomen in een optimale werkomgeving heeft Vinçotte, specialist in veiligheid & preventie, een training gecreëerd voor preventieadviseurs, facility managers,… Kortom iedereen die een verantwoordelijkheid draagt voor een veilige terugkeer naar de vroegere werkomgeving.

Veiligheid en gezondheid op het werk is namelijk in de eerste plaats een verantwoordelijkheid van de werkgever. En het is natuurlijk niet enkel cruciaal om de naleving van de coronaregels op te volgen maar ook de gezondheid op de werkvloer te verzekeren via risicoanalyses en concrete voorzorgsmaatregelen.

In het kader van de coronacrisis bieden we deze technische opleiding online aan. Zo zorgen wij ervoor dat uw medewerkers de nodige opleiding kunnen blijven volgen zonder dat ze zich moeten verplaatsen en in groep moeten samenkomen in één ruimte.

Leer dus vanop afstand en volledig online.

Ons engagement:

  • Praktijkgericht (met concrete voorbeelden).
  • Topopleiding uit eerste hand ontwikkeld door Vinçotte collega’s die beschikken over een uitgebreide praktijkervaring.
  • Trainers met ruime kennis en ervaring.
  • Deelnameattest, automatisch beschikbaar van zodra u alle modules doorlopen heeft.

Praktische info:

  • Hier krijgt u toegang tot een e-learning met professionele opnames (duurtijd opnames: 2 uur). Voorzie ook zeker voldoende tijd voor het nemen van notities en het afleggen van de kennistest (indien van toepassing).
  • U zal enkele dagen na uw inschrijving een welkomstmail ontvangen, houd deze periode ook zeker je spam-folder in de gaten.
  • Vanaf het moment dat u deze mail ontvangen heeft, krijgt u 2 maanden de tijd om alles af te ronden, daarna wordt uw toegang afgesloten.

Inschrijven voor deze opleiding

Online
n.v.t.
Nederlands
Er zijn nog 99 plaatsen beschikbaar
115.00 EUR