E-learning explosieveiligheid – Hoe veilig werken met ATEX voor experten

Kan u veilig werken in een ATEX omgeving? Hebt u kennis over explosiepreventie? Weet u hoe gevaarlijk een gsm kan zijn?

Onze camera’s hebben volop gedraaid en via een op maat gemaakte digitaal platform krijgt u nu toegang tot interactieve en dynamische online trainingen, waaronder de e-learning explosieveiligheid, op maat gemaakt voor experts, ingenieurs… kortom iedereen die mensen aanstuurt, risicoanalyses uitvoert of materieel besteld voor in een ATEX omgeving.

Vanuit uw kantoor, bureau of zelfs zetel kan u elke module eender wanneer volgen, ook 's avonds of in het weekend wanneer het u het beste uitkomt.

Ons engagement:

  • Praktijkgericht & interactief (unieke combinatie van video’s, presentaties en interactieve elementen)
  • Topopleiding uit eerste hand ontwikkeld door Vinçotte experts en trainers met ruime kennis en ervaring op vlak van explosieveiligheid
  • Aanvullende opleidingen beschikbaar om u verder te specialiseren (bv: een op maat gemaakte opleiding door een consultant toegespitst op uw site en operaties)

Praktische info:

  • Hier krijgt u toegang tot een e-learning met professionele opnames (2 uur)
  • Na uw inschrijving zal u een mail ontvangen met de log-ingegevens voor ons online platform (hou er rekening mee dat dit enkele dagen kan duren)
  • Vanaf het moment dat u deze mail ontvangen heeft, krijgt u 2 maanden de tijd om de module af te ronden. Daarna wordt uw toegang afgesloten
  • Deze opleiding is online beschikbaar in het Frans, Nederlands. Tevens blijft het mogelijk om een op maat gemaakte opleiding door een consultant te organiseren toegespitst op u site en operaties.

Inschrijven voor deze opleiding

Online
n.v.t.
Nederlands
Er zijn nog 34 plaatsen beschikbaar
211.38 EUR
Online
n.v.t.
Frans
Er zijn nog 49 plaatsen beschikbaar
211.38 EUR