E-learning explosieveiligheid – Hoe veilig werken met ATEX voor operatoren

Kan u veilig werken in een ATEX omgeving? Hebt u kennis over explosiepreventie? Weet u hoe gevaarlijk een gsm kan zijn?

Onze camera’s hebben volop gedraaid en via een op maat gemaakte digitaal platform krijgt u nu toegang tot interactieve en dynamische online trainingen, waaronder de e-learning explosieveiligheid, op maat gemaakt voor operatoren, onderhoudspersoneel, … kortom iedereen die werkt in een ATEX omgeving.

Vanuit uw kantoor, bureau of zelfs zetel kan u elke module eender wanneer volgen, ook 's avonds of in het weekend wanneer het u het beste uitkomt.

Ons engagement:

  • Praktijkgericht & interactief (unieke combinatie van video’s, presentaties en interactieve elementen)
  • Topopleiding uit eerste hand ontwikkeld door Vinçotte experts en trainers met ruime kennis en ervaring op vlak van explosieveiligheid
  • Aanvullende opleidingen beschikbaar om u verder te specialiseren (bv: een op maat gemaakte opleiding door een consultant toegespitst op uw site en operaties)

Praktische info:

  • Hier krijgt u toegang tot een e-learning met professionele opnames (1.5 uur). Voorzie ook zeker voldoende tijd voor het nemen van notities en het afleggen van de kennistest (indien van toepassing).
  • U zal enkele dagen na uw inschrijving een welkomstmail ontvangen, houd deze periode ook zeker je spam-folder in de gaten.
  • Vanaf het moment dat u deze mail ontvangen heeft, krijgt u 2 maanden de tijd om de module af te ronden. Daarna wordt uw toegang afgesloten
  • Deze opleiding is online beschikbaar in het Frans, Nederlands. Tevens blijft het mogelijk om een op maat gemaakte opleiding door een consultant te organiseren toegespitst op u site en operaties.

Inschrijven voor deze opleiding

Online
n.v.t.
Nederlands
Er zijn nog 35 plaatsen beschikbaar
179.88 EUR
Online
n.v.t.
Frans
Er zijn nog 35 plaatsen beschikbaar
179.88 EUR