Werken met ladder en keuren van ladders

Het Koninklijk Besluit van 31/8/2005 voorziet een aantal nieuwe regels betreffende tijdelijk werken in de hoogte. Naast enkele algemeenheden bevat het ook belangrijke en specifieke nieuwigheden betreffende het gebruik van ladders, werkplatformen en steigers. Het Koninklijk Besluit van 13/6/2005 betreffende het gebruik van persoonlijk beschermingsmiddelen legt ook een aantal nieuwe gebruiksvoorwaarden op.

Werken in de hoogte is een risicovolle taak die in alle sectoren van de industrie voorkomt. Deze opleiding richt zich tot de werknemers die regelmatig in de hoogte werkzaamheden moeten uitvoeren en daarvoor gebruik maken van arbeidsmiddelen. Voor onderhoudsmensen komt er vaak de factor 'tijdsdruk' als bezwarende factor bovenop; door de snelheid van de interventie wordt al eens minder aandacht besteed aan persoonlijke veiligheid. Een degelijke kennis over de montage en de controle ervan is vanzelfsprekend.

Deze opleiding is zo opgevat dat de onbeschikbaarheid van het personeel tot een minimum herleid wordt. Daarom wordt de opleiding gegeven in het bedrijf, in de eigen omgeving, alsook in ons Technisch Training Center. De deelnemers krijgen de kans om in een minimum van tijd de basistechnieken aan te leren, hun kennis te verbreden en hun toestand te regulariseren (uitreiking van een attest).

Inschrijven voor deze opleiding

Vilvoorde
06/10/2022
Frans
Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar
186.00 EUR
Vilvoorde
26/10/2022
Nederlands
Er zijn nog 4 plaatsen beschikbaar
186.00 EUR