creator image

E-learning AREI 2020 : Veiligheidsinstallaties en kritische installaties

Cette formation est uniquement disponible en néerlandais.

Cette formation n'est pas disponible en français. Les informations ne sont donc pas intégralement traduites en français.

Pour qui ?

De E-learning van Vinçotte is geschikt voor alle professionals uit de sector zoals: installateurs, elektriciens, studiebureaus, preventieadviseurs, beveiligingsadviseurs, verantwoordelijken voor elektrische installaties, technici, ingenieurs, onderhoudspersoneel, professionals die betrokken zijn bij het ontwerp, bouw en/of onderhoud van elektrische installaties, architecten, designers van elektrische installaties,...

Deze e-learning komt niet in aanmerking voor subsidie aanvraag via de KMO portefeuille, er is geen interactie met de docent.

Contenu de la formation

Met de e-learning zal u na afloop op de hoogte zijn van veiligheids- en kritische installaties. 

Objectifs

Met de komst van het nieuwe AREI vanaf 1 juni 2020 is het oude art. 104 met vitale installaties verdwenen. Het nieuwe AREI splitst dit op in veiligheids- en kritische installaties.

We geven U een duidelijk beeld welke installaties hier nu juist onder vallen. Bovendien bestaan er voor deze installaties specifieke eisen op het vlak van het materiaalgebruik, de installatiemethode en het functiebehoud.

Informations pratiques

 • U zal enkele dagen na uw inschrijving een welkomstmail ontvangen, houd deze periode ook zeker je spam-folder in de gaten.
 • Vanaf het moment dat u een mail ontvangt, heeft u 2 maanden de tijd om de module af te ronden, daarna wordt uw toegang afgesloten.
 • De e-learning duurt  2 uur, voorzie ook voldoende tijd voor het nemen van notities en het afleggen van de kennistest (indien van toepassing).
 • Na het volgen van de e-learning, kan elke deelnemer zijn/haar deelname attest onmiddellijk downloaden.
 • Deelnemers die opteren voor een online kennistest en die hiervoor slagen, krijgen hun resultaat meteen te zien en ontvangen een aanvullend attest.
 • Deze opleiding is online beschikbaar in het Frans, Nederlands. Tevens blijft het mogelijk om een op maat gemaakte opleiding door een consultant te organiseren toegespitst op u site en operaties.
 • Deze e-learning komt niet in aanmerking voor subsidie aanvraag via de KMO portefeuille, er is geen interactie met de docent.
creator image
Besoin d'aide ? Envoyez un message, Demandez une offre ou appelez-nous à
LANGUE

Cette formation est disponible en:

TYPE DE FORMATION

E-learning

DURÉE DE LA FORMATION

Au moins 2 heures. La durée effective d'une formation en ligne est difficile à déterminer. Veuillez donc à prévoir du temps pour prendre des notes et revoir les vidéos (si vous le souhaitez).

Image of certificate

Ne prenez aucun risque en sécurité

 • Leer vanop afstand, volledig online en op eigen tempo
 • Een kwalitatieve e-learning met praktijkvoorbeelden en downloadbaar naslagwerk.
 • Topopleiding uit eerste hand ontwikkeld voor Vinçotte collega's die het nieuwe AREI hebben geschreven
 • Trainers met ruime kennis en ervaring op vlak van elektrische keuringen

Choisissez un lieu de formation et inscrivez-vous

Au moins 2 heures (*) 741 places Néerlandais
Prix hors TVA
(*) La durée effective d'une formation en ligne est difficile à déterminer. Veuillez donc à prévoir du temps pour prendre des notes et revoir les vidéos (si vous le souhaitez).