E-learning explosieveiligheid – Hoe veilig werken met ATEX voor experten

Kan u veilig werken in een ATEX omgeving? Hebt u kennis over explosiepreventie? Weet u hoe gevaarlijk een gsm kan zijn?

Na het volgen van de E-learning zal u op de hoogte zijn hoe u explosierisico’s aanpak, u beheerst het sociaal en economisch wettelijk kader: de Europese ATEX wetgeving. U zal in staat zijn een kleine risicoanalyse uit te voeren, zo kan u in alle veiligheid werken in een ATEX omgeving en ATEX materiaal met de correcte markering bestellen. U wordt niet enkel ingeleid tot de verplichtingen, tevens krijgt u praktische do’s & don’ts mee voor het werken in een ATEX omgeving en werken met ATEX materiaal.

Ons engagement:

  • Praktijkgericht & interactief (unieke combinatie van video’s, presentaties en interactieve elementen)
  • Topopleiding uit eerste hand ontwikkeld door Vinçotte experts en trainers met ruime kennis en ervaring op vlak van explosieveiligheid
  • Aanvullende opleidingen beschikbaar om u verder te specialiseren (bv: een op maat gemaakte opleiding door een consultant toegespitst op uw site en operaties)

Praktische info:

  • Hier krijgt u toegang tot een e-learning met professionele opnames (3 uur). Voorzie ook zeker voldoende tijd voor het nemen van notities en het afleggen van de kennistest (indien van toepassing).
  • U zal enkele dagen na uw inschrijving een welkomstmail ontvangen, houd deze periode ook zeker je spam-folder in de gaten.
  • Vanaf het moment dat u deze mail ontvangen heeft, krijgt u 2 maanden de tijd om de module af te ronden. Daarna wordt uw toegang afgesloten.
  • Deze opleiding is online beschikbaar in het Frans, Nederlands. Tevens blijft het mogelijk om een op maat gemaakte opleiding door een consultant te organiseren toegespitst op u site en operaties.
  • Deze e-learning komt niet in aanmerking voor subsidie aanvraag via de KMO portefeuille

Inschrijven voor deze opleiding

Online
n.v.t.
Nederlands
Er zijn nog 17 plaatsen beschikbaar
211.38 EUR
Online
n.v.t.
Frans
Er zijn nog 44 plaatsen beschikbaar
211.38 EUR