MASTERCLASS AREI / RGIE

Het nieuwe Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties (AREI) is gepubliceerd op 28 oktober 2019 en ging van kracht op 1 juni 2020. Voor de lancering van dit nieuwe AREI hebben we een eerste MasterClass / online training georganiseerd.

Op verzoek van velen hebben we deze eerste MasterClass nu uitgebreid met praktisch voorbeelden uit de praktijk. In deze MasterClass AREI Advanced krijgt u een helicopter-visie op alle nieuwigheden in het nieuwe AREI. U krijgt ook de nodige informatie om uw organisatie perfect aan te passen aan de nieuwe realiteit.​

De MasterClass AREI Advanced verloopt via 10 online modules. Dit betekent dat u flexibel en op eigen tempo kan volgen. Het verschil tussen de eerste MasterClass AREI en de MasterClass AREI Advanced zit in de nieuwe module “Talk Practice” waarbij onze experten met praktische voorbeelden de belangrijkste wijzigingen visualiseren. Deelnemers aan de eerste MasterClass AREI krijgen ook toegang tot deze extra module.

U wordt door het nieuwe AREI geleid via video’s, presentaties, getuigenissen van experts, demo’s van toepassingen op elektrische componenten, webinars...

Alle deelnemers worden uitgenodigd in onze Linkedin MasterClass AREI community waar u vragen kan stellen en online netwerken met andere deelnemers en Vinçotte experten.

Ons engagement:

  • Praktijkgericht & interactief (unieke combinatie van video’s, presentaties en webinars)
  • Topopleiding uit eerste hand ontwikkeld door Vinçotte collega's die het nieuwe AREI hebben geschreven
  • Trainers met ruime kennis en ervaring op vlak van elektrische keuringen
  • Aanvullende opleidingen beschikbaar om u verder te specialiseren in o.a. uw BA5 vakbekwaamheid

Praktische info:

  • Hier krijgt u toegang tot een e-learning met professionele opnames (10 modules van elk +/- 2u)
  • Na uw inschrijving zal u een mail ontvangen met de log-ingegevens voor ons online platform (hou er rekening mee dat dit enkele dagen kan duren)
  • Vanaf het moment dat u deze mail ontvangen heeft, krijgt u tot 6 maanden de tijd om de modules af te ronden. Gelieve zeker voor die tijd alles af te werken om uw certificaat te ontvangen.
  • Deze opleiding is online beschikbaar in het Frans, Nederlands.

Inschrijven voor deze opleiding

Online
n.v.t.
Nederlands
Er zijn nog 32 plaatsen beschikbaar
970.00 EUR
Online
n.v.t.
Frans
Er zijn nog 30 plaatsen beschikbaar
970.00 EUR