E-learning VOL-VCA opleiding

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het is een systematiek die ontwikkeld is om veiligheidsbeheersystemen van aannemers/contractors op een objectieve en gestructureerde manier te toetsen en te certificeren. De basisgedachte is dat een VCA certificaat, een gerechtvaardigd vertrouwen geeft dat een bedrijf de activiteiten waarvoor het is gecertificeerd, veilig kan en zal uitvoeren.

Het Vinçotte Academy certificaat is erkend door het Uitvoerend Comité van de VCA- deskundigen. Deze opleiding geeft de betrokken operationele leidinggevenden de mogelijkheid om de nodige kennis inzake veiligheid te verwerven en deel te nemen aan het examen dat wordt vereist door punt 3.3 met als titel 'Veiligheid voor operationeel leidinggevenden' in het kader van de VCA.

Opgelet: de prijs die bij de inschrijving vermeld word is de prijs exclusief het fysieke examen. Klik hier om u voor het examen in te schrijven. 

Praktische info:

  • U kan zich hieronder alvast inschrijven. Zodra de e-learning beschikbaar is (vanaf 06 december), zal u automatisch een mail krijgen om aan te melden op ons digitaal leerplatform.
  • Vanaf het moment dat u deze mail ontvangen heeft, krijgt u 2 maanden de tijd om alles af te ronden, daarna wordt uw toegang afgesloten.
  • Voor het examen dient u wel nog tot bij ons op kantoor te komen, u vindt in de e-learning zelf de link om u in te schrijven voor een examensessie.

Inschrijven voor deze opleiding

Online
n.v.t.
Nederlands
Er zijn nog 50 plaatsen beschikbaar
175.00 EUR