E-learning VOL-VCA opleiding

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het is een systematiek die ontwikkeld is om veiligheidsbeheersystemen van aannemers/contractors op een objectieve en gestructureerde manier te toetsen en te certificeren. De basisgedachte is dat een VCA certificaat, een gerechtvaardigd vertrouwen geeft dat een bedrijf de activiteiten waarvoor het is gecertificeerd, veilig kan en zal uitvoeren.

Het Vinçotte Academy certificaat is erkend door het Uitvoerend Comité van de VCA- deskundigen. Deze opleiding geeft de betrokken operationele leidinggevenden de mogelijkheid om de nodige kennis inzake veiligheid te verwerven en deel te nemen aan het examen dat wordt vereist door punt 3.3 met als titel 'Veiligheid voor operationeel leidinggevenden' in het kader van de VCA.

Belangrijk: Het examen is nog steeds fysiek op onze kantoren. Via deze link kan u zich inschrijven voor een examensessie. Tip: check voor het starten met de e-learning eerst de data van onze examensessies, zo kan je je planning hierop afstemmen.

Praktische info:

  • Na inschrijving ontvangt u een e-mail met uw login-gegevens voor ons digitaal leerplatform.
  • U krijgt 2 maanden de tijd om alles af te ronden
  • Voor het examen dient u wel nog tot bij ons op kantoor te komen, u vindt in de e-learning zelf ook de link om u in te schrijven voor een examensessie.

Inschrijven voor deze opleiding

Online
n.v.t.
Nederlands
Er zijn nog 29 plaatsen beschikbaar
175.00 EUR