creator image
Matthise Gosselink
Lead Auditor Bimproof
Matthise Gosselink
Lead Auditor Bimproof

E-learning beheer van BIM projecten: ISO 19650 - Fundamentals

BIM staat voor Building Information Modelling en (ook voor) Management. Wij leren u welke tips & tricks er werkelijk in de ISO 19650 norm zitten en na de opleiding kan u er meteen mee aan de slag in uw eigen BIM projecten.

"De opleiding zorgt voor een goede verduidelijking van de ISO 19650 BIM norm, het is een echte meerwaarde en heeft ons goed vooruit geholpen, het zelf uitzoeken zou een enorm tijdverlies geweest zijn"

Robbe Verfaille, Furnibo

video-thumbnail

Voor wie

Een waardevolle opleiding voor BIM managers of project managers!

Inhoud van de opleiding

Wat leer je in deze opleiding:

 • Je leert de norm begrijpen: de ISO 19650-1 wordt doorgenomen en uitgelegd in mensentaal.
 • Je leert hoe je de norm moet lezen en wat er nu eigenlijk bedoeld wordt: de gebruikte terminologie en wat ze inhouden
 • Het projectverloop binnen de ISO 19650-2 wordt overlopen per hoofdstuk met duiding van verantwoordelijkheden.
 • Er worden zoveel mogelijk praktische voorbeelden gegeven.
 • Met toelichting op de Belgische markt wordt er duidelijkheid geschept.

Wat kan je na deze opleiding:

 • Je begrijpt de norm en je kan dit beginnen vertalen naar je eigen organisatie en projecten.

Waarmee verschilt de opleiding van de rest van de markt:

 • Wij leggen de norm uit in begrijpbare taal, geven project toepassingen en geven duiding waarom en wanneer de toepassing van onderdelen belangrijk is.
 • De opleiding wordt gegeven door BIM managers die de norm in de praktijk al enkele jaren toepassen.

Objectieven

ISO 19650 norm voor BIM projecten, mooi maar wat is dit eigenlijk? Hebt u al van de norm gehoord? Misschien hebt u hem aantal keer gelezen maar weet u eigenlijk nog steeds niet wat erin staat? Wat willen al die termen eigenlijk zeggen en wat bedoelen ze daar nu precies mee?

U bent niet alleen… en wij kunnen u helpen met dit te doorprikken. Wij werken al enkele jaren met de norm en geven duiding aan de termen, verantwoordelijkheden en mogelijke verhoudingen. Maar ook leert u waarom onderdelen belangrijk zijn in uw BIM project, want een norm is leuk maar moet niet meer werk genereren.

Wij leren u welke tips & tricks er werkelijk in de norm zitten en na de opleiding kan u er meteen mee aan de slag in uw eigen BIM projecten.

Wat kan je na deze opleiding:

 • Je begrijpt de norm en je kan dit beginnen vertalen naar je eigen organisatie en projecten.

Praktische informatie

 • U krijgt toegang tot de e-learning met professionele opnames (duurtijd = 3u), opgedeeld in modules. Voorzie voldoende tijd om de video’s te bekijken en voor het nemen van notities.
 • Vanaf het moment dat u de welkomstmail ontvangt heeft u 2 maanden de tijd om de modules af te ronden. Daarna wordt de toegang afgesloten.
 • Wij bieden voor deze e-learning ook de mogelijkheid aan u (tot 3 keer) in te schrijven voor een Q&A sessie. Dit zijn vaste online momenten waarop u (in groep) rechtstreeks aan de trainer uw vragen kan stellen over de opleiding. De inschrijving voor deze sessies verloopt via ons digitaal leerplatform.
 • Vereiste criteria om te kunnen deelnemen: notie hebben van BIM.
creator image
Hulp nodig? Stuur een bericht, vraag een offerte aan of bel ons op
TAAL

Deze opleiding is beschikbaar in:

OPLEIDINGSTYPE

E-Learning

OPLEIDINGSDUUR

Minstens 3 uren. De effectieve duurtijd van een e-learning hangt af van persoon tot persoon. De vermelde duurtijd slaat enkel op de non-stop kijktijd zonder de tijd voor (de bijna steeds nodige) pauzes om zaken te noteren en delen van de opleiding te herbekijken.

Image of certificate

Neem geen enkel risico in veiligheid

 • Praktijkgericht: Wij leggen de norm uit in begrijpbare taal, geven project toepassingen en geven duiding waarom en wanneer de toepassing van onderdelen belangrijk is.
 • Trainers met ruime kennis en ervaring in BIM-projecten
 • Kwalitatieve opleiding ontwikkeld door ervaren BIM consultants van Bimplan die beschikken over een uitgebreide & ruime praktijkervaring.
 • Leer vanop afstand, volledig online en op eigen tempo

Kies een opleidingslocatie en schrijf u in

Minstens 3 uren (*) 782 plaatsen Nederlands
Prijzen exclusief BTW
(*) De effectieve duurtijd van een e-learning hangt af van persoon tot persoon. De vermelde duurtijd slaat enkel op de non-stop kijktijd zonder de tijd voor (de bijna steeds nodige) pauzes om zaken te noteren en delen van de opleiding te herbekijken.

"De opleiding zorgt voor een goede verduidelijking van de ISO 19650 BIM norm, het is een echte meerwaarde en heeft ons goed vooruit geholpen, het zelf uitzoeken zou een enorm tijdverlies geweest zijn"

Robbe Verfaille, Furnibo