creator image
Nico Van Malder
Project Engineer Electricity
Nico Van Malder
Project Engineer Electricity

E-learning AREI 2020: Bescherming Tegen Brand

Met de komst van het nieuwe AREI zijn er verschillende wijzigingen gebeurd met betrekking tot beschermingsmaatregelen tegen brand. In deze unieke online opleiding leggen we u uitvoerig de grote veranderingen in het oude artikel 104 uit.

video-thumbnail

Voor wie

Deze E-learning van Vinçotte is geschikt voor alle professionals uit de sector zoals: installateurs, elektriciens, studiebureaus, preventieadviseurs, beveiligingsadviseurs, verantwoordelijken voor elektrische installaties, technici, ingenieurs, onderhoudspersoneel, professionals die betrokken zijn bij het ontwerp, bouw en/of onderhoud van elektrische installaties, architecten, designers van elektrische installaties,...

Inhoud van de opleiding

Met de komst van het nieuwe AREI vanaf 1 juni 2020 zijn er verschillende wijzigingen met betrekking tot beschermingsmaatregelen tegen brand. Dit om de voorschriften aan te passen aan de werkelijkheid op het terrein. Het nieuwe AREI integreerde alles in de sectie 4.3.3. Indeling van het brandgevaar, indeling van de geïsoleerde geleiders en kabels, beschermingsmaatregelen,…

In deze online opleiding zullen we u dus uitvoerig de grote veranderingen in ons oude artikel 104 uitleggen. Deze interactieve en dynamische online opleiding kan u volgen via een op maat gemaakte digitaal platform. 

Objectieven

Met deze e-learning zal u na afloop op de hoogte zijn van de voorzorgsmaatregelen tegen brand en de laatste wijzigingen hierover in het nieuwe AREI. 

Praktische informatie

 • De cursus kan volledig online gevolgd worden, U krijgt toegang tot een e-learning met professionele opnames (1 uur).
 • Alle getoonde presentaties kunnen gedownload worden op het online platform.
 • Na uw inschrijving zal u een mail ontvangen met de log-ingegevens voor ons online platform (hou er rekening mee dat dit enkele dagen kan duren).
 • Vanaf het moment dat u deze mail ontvangen heeft, krijgt u 2 maanden de tijd om de module af te ronden. Gelieve zeker voor die tijd alles af te werken om uw certificaat te ontvangen.
 • De mogelijkheid bestaat om een op maat gemaakte opleiding door een consultant te organiseren toegespitst op u site en operaties.

Deze e-learning komt niet in aanmerking voor subsidie aanvraag via de KMO portefeuille, er is geen interactie met docent.

creator image
Hulp nodig? Stuur een bericht, vraag een offerte aan of bel ons op
TAAL

Deze opleiding is beschikbaar in:

OPLEIDINGSTYPE

E-Learning

OPLEIDINGSDUUR

Minstens 1 uur. De effectieve duurtijd van een e-learning hangt af van persoon tot persoon. De vermelde duurtijd slaat enkel op de non-stop kijktijd zonder de tijd voor (de bijna steeds nodige) pauzes om zaken te noteren en delen van de opleiding te herbekijken.

Image of certificate

Neem geen enkel risico in veiligheid

 • Trainers met brede kennis van de norm
 • Onze trainers voeren ook keuringen uit bij klanten en nemen deze kennis en ervaringen mee in hun opleidingen
 • Als erkend controle organisme volgt Vinçotte de wet -en regelgeving van dichtbij op en past hierop geregeld zijn opleidingen aan
 • Je hoeft je niet te verplaatsen
 • Je kunt de training online en in je eigen tempo volgen
 • De e-learning bevat tekst, afbeeldingen en video’s.
 • Je krijgt een duidelijke uitleg over de wet- en regelgeving.

Kies een opleidingslocatie en schrijf u in

Minstens 1 uur (*) 786 plaatsen Nederlands
Prijzen exclusief BTW
(*) De effectieve duurtijd van een e-learning hangt af van persoon tot persoon. De vermelde duurtijd slaat enkel op de non-stop kijktijd zonder de tijd voor (de bijna steeds nodige) pauzes om zaken te noteren en delen van de opleiding te herbekijken.