Een optimaal leertraject op maat

Persoonlijk contact en een langetermijnrelatie met onze klanten is onze topprioriteit. We gaan samen rond de tafel zitten om zo tot een optimaal leertraject te komen. Niet alleen de inhoud, maar ook de aanpak stemmen we af op de specifieke noden van uw organisatie. Bovendien heeft u bij ons vanaf de start van de samenwerking een vast aanspreekpunt voor al uw vragen of opmerkingen. 

  • Intake: samen met u nemen we de doelstellingen van de verschillende opleidingen door. Op basis van uw input geven we het programma vorm en voorzien we alle nodige praktische informatie.
  • Theorie: in een theoretische opleiding verduidelijken we alle relevante achtergrondinformatie. Hierna kunnen wij ook een kennistest opstellen, waarvoor we - indien van toepassing - ook alle online tools voorzien.  
  • Praktijk: in de praktijk werken we met interactieve presentaties, nieuwe didactische ruimtes en materiaal (zoals onze mobiele hoogspanningscabine) en unieke leervormen. Dankzij de ‘real life’-ervaring leren we uw medewerkers gemakkelijk veilig gedrag in de praktijk aan, ook  hier is een evaluatiemoment mogelijk.
  • Evaluatie: op basis van uw feedback gaan we na of u tevreden bent met het effect van de opleiding. Wanneer er bijkomende vragen of praktische knelpunten zijn, voorzien we graag een vervolgtraject.

Benieuwd naar de concrete opleidingsmogelijkheden?