E-learning beheer van BIM projecten: ISO 19650 - Fundamentals

BIM staat voor Building Information Modelling maar ook voor Building Information Management.

ISO 19650 norm voor BIM projecten, mooi maar wat is dit eigenlijk? Hebt u al van de norm gehoord? Misschien hebt u hem aantal keer gelezen maar weet u eigenlijk nog steeds niet wat erin staat? Wat willen al die termen eigenlijk zeggen en wat bedoelen ze daar nu precies mee?

U bent niet alleen… en wij kunnen u helpen met dit te doorprikken. Wij werken al enkele jaren met de norm en geven duiding aan de termen, verantwoordelijkheden en mogelijke verhoudingen. Maar ook leert u waarom onderdelen belangrijk zijn in uw BIM project, want een norm is leuk maar moet niet meer werk genereren.

Wij leren u welke tips & tricks er werkelijk in de norm zitten en na de opleiding kan u er meteen mee aan de slag in uw eigen BIM projecten.

In het kader van de coronacrisis en recente ontwikkelingen in het aanbieden van opleidingen bieden we deze opleiding volledig online aan, via een e-learning. Leer vanop afstand, volledig online en op eigen tempo. Er worden mogelijkheden voorzien om vragen te stellen via vooropgestelde interactieve vragensessie’s. Na het succesvol afronden van de e-learning ontvangt u een attest van deelname.

Ons engagement:

  • Praktijkgericht (met concrete voorbeelden).
  • Kwalitatieve opleiding ontwikkeld door ervaren BIM consultants van Bimplan die beschikken over een uitgebreide & ruime praktijkervaring.
  • Trainers met ruime kennis en ervaring in BIM-projecten.

Praktische info:

  • U krijgt toegang tot de e-learning met professionele opnames (duurtijd = 3u), opgedeeld in modules. Voorzie voldoende tijd om de video’s te bekijken en voor het nemen van notities.
  • Vanaf het moment dat u de welkomstmail ontvangt heeft u 2 maanden de tijd om de modules af te ronden. Daarna wordt de toegang afgesloten.
  • Wij bieden voor deze e-learning ook de mogelijkheid aan u (tot 3 keer) in te schrijven voor een Q&A sessie. Dit zijn vaste online momenten waarop u (in groep) rechtstreeks aan de trainer uw vragen kan stellen over de opleiding. De inschrijving voor deze sessies verloopt via ons digitaal leerplatform.
  • Deze opleiding in online beschikbaar, in het Nederlands

Inschrijven voor deze opleiding

Online
n.v.t.
Nederlands
Er zijn nog 43 plaatsen beschikbaar
795.00 EUR