E-learning AREI 2020 : Veiligheidsinstallaties en kritische installaties

Ontdek onze ‘blended’ online opleiding: hier krijgt u toegang tot een professionele opname.

Met de komst van het nieuwe AREI vanaf 1 juni 2020 is het oude art. 104 met vitale installaties verdwenen. Het nieuwe AREI splitst dit op in veiligheids- en kritische installaties.

We geven U een duidelijk beeld welke installaties hier nu juist onder vallen. Bovendien bestaan er voor deze installaties specifieke eisen op het vlak van het materiaalgebruik, de installatiemethode en het functiebehoud.

Deze interactieve en dynamische online opleiding kan u volgen via een op maat gemaakte digitaal platform. Hier krijgt u toegang tot een e-learning met professionele opnames. 

U hoeft zich dus niet meer te verplaatsen om deze studiedag te volgen. 

 

Praktische info:

  • Hier krijgt u toegang tot een e-learning met professionele opnames (2 uur). Voorzie ook zeker voldoende tijd voor het nemen van notities en het afleggen van de kennistest (indien van toepassing).
  • U zal enkele dagen na uw inschrijving een welkomstmail ontvangen, houd deze periode ook zeker je spam-folder in de gaten.
  • Vanaf het moment dat u deze mail ontvangen heeft, krijgt u 2 maanden de tijd om de module af te ronden. Gelieve zeker voor die tijd alles af te werken om uw certificaat te ontvangen.
  • Deze opleiding is online beschikbaar in het Frans, Nederlands. Tevens blijft het mogelijk om een op maat gemaakte opleiding door een consultant te organiseren toegespitst op u site en operaties.

Inschrijven voor deze opleiding

Online
n.v.t.
Nederlands
Er zijn nog 32 plaatsen beschikbaar
150.00 EUR