Opleidingtypes | Vinçotte Academy

Open opleiding

Om individuele medewerkers op te leiden, zijn onze open opleidingen het meest geschikt. Aan deze sessies nemen medewerkers uit verschillende organisaties deel. Ze vinden plaats op diverse locaties in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

» Ontdek onze open opleidingen

in-company trainingen

Bedrijfsinterne opleiding

Onze bredere in-company opleidingen worden gegeven op maat van uw bedrijf en zijn ideaal om een team bij te scholen. Deze opleidingen vinden plaats op uw werkterrein, zodat medewerkers praktijkgericht getraind kunnen worden binnen de eigen vertrouwde werkomgeving.

» Ontdek onze bedrijfsinterne opleidingen

Consultancy en coaching

Een veiligheidscultuur op de hele werkvloer vestigen, vraagt een aanvullende aanpak. Met advies en coaching van zowel medewerkers als leidinggevenden streven we naar duurzame gedragswijzigingen binnen de hele organisatie.

» Meer informatie? Contacteer ons

Studiedagen en seminaries

Tijdens studiedagen en seminaries behandelen we actuele thema’s in een ruimere context. Wat zijn de toekomstige uitdagingen binnen uw sector? Welke vaardigheden worden daarbij belangrijker en hoe kunt u zowel uw organisatie als uw medewerkers klaarstomen?

» Ontdek onze studiedagen en seminaries

in-company trainingen

Erkend examencentrum

Vinçotte Academy is een erkend examencentrum in het kader van de VCA en VCA- risicovolle taken en heeft dus toestemming om vooraf gedefinieerde examens af te nemen volgens de opgelegde toets- en eindtermen. De inhoud van deze examens wordt bepaald door de wetgever.

» Meer informatie? Contacteer ons

Trainingen op maat

Vinçotte Academy kan alle opleidingen die u terugvindt op de website op maat organiseren van uw organisatie en toespitsen op de bedrijfseigen processen en arbeidsmiddelen. Samen met onze ervaren lesgevers zetten we uw opleidingsvraag om tot het optimale leertraject om het maximale rendement voor uw medewerkers te bekomen.

» Meer informatie? Contacteer ons