Vince

Veilig werken met getrainde medewerkers?
Kies voor de knowhow en praktijkervaring van Vinçotte Academy.

Goed opgeleide medewerkers handelen veilig, en dus ook duurzaam en efficiënt. Daardoor kunt u zeker zijn van het optimale verloop van de activiteiten binnen uw bedrijf. Vinçotte Academy zorgt voor de opleiding van uw medewerkers via ervaren trainers, die bovendien met hun beide voeten in de praktijk staan! Deze unieke troef combineren wij met passende en duurzame leeroplossingen, zodat ze perfect tegemoetkomen aan uw trainingsnoden.

Zo kunt u echt gerust zijn.

Exclusief: opleidingen veiligheidscultuur in Tihange

Dient u de werkzaamheden uit te voeren op de nucleaire site van Tihange? Vinçotte Academy voorziet de noodzakelijke opleidingen! Schrijf hier in.

Brandend actueel

art 104 AREI: nieuwe classificatie van kabels volgens hun reactie op brand

Klik hier voor alle info omtrent deze studienamiddag.

Extra open sessie Hoogspanning : november 2016

Klik hier voor meer info.

Het opleidingsaanbod van Vinçotte Academy voor 2017 is bekend!

Ontdek snel onze kalender en onze brochure en schrijf je in!

Nieuw bij Vinçotte Academy : normpakketten voor uw verhoogde veiligheid

Klik hier voor meer info

Veranker de veiligheidscultuur in uw onderneming

Veiligheidscultuur vraagt om een integrale aanpak van cultuurverandering in uw bedrijf. Deze training leert leidinggevenden en preventieadviseurs een cultuurverandering te managen in hun team, afdeling of bedrijf. Door een combinatie van training, coaching en begeleiding in de praktijk kan uw bedrijfscultuur worden getransformeerd waardoor veiligheidsbewustzijn continue wordt verbeterd. Interesse? Klik hier voor meer info!

Opleiding Keuringscoördinator

Is het plannen, voorbereiden en opvolgen van wettelijke keuringen ook één van jouw taken? Heb je nood aan nuttige tips om de planning en de opvolging vlot te laten verlopen? Dan is de opleiding keuringscoördinator iets voor jou! Deze opleiding, in samenwerking met Prebes, zorgt ervoor dat je een goede planning kan opstellen en goede opvolging kan doen. Interesse ? Schrijf u dan zeker in voor deze opleiding via deze link!

Gratis Safety open forum 17 november

Het Safety Open Forum van Quattro Development staat synoniem voor een kort maar krachtig ingevuld tijdsconcept, beperkt aantal genodigden, interactief en productief. Klik hier voor meer info.