Vince

Veilig werken met getrainde medewerkers?
Kies voor de knowhow en praktijkervaring van Vinçotte Academy.

Goed opgeleide medewerkers handelen veilig, en dus ook duurzaam en efficiënt. Daardoor kunt u zeker zijn van het optimale verloop van de activiteiten binnen uw bedrijf. Vinçotte Academy zorgt voor de opleiding van uw medewerkers via ervaren trainers, die bovendien met hun beide voeten in de praktijk staan! Deze unieke troef combineren wij met passende en duurzame leeroplossingen, zodat ze perfect tegemoetkomen aan uw trainingsnoden.

Zo kunt u echt gerust zijn.

Exclusief: opleidingen veiligheidscultuur in Tihange

Dient u de werkzaamheden uit te voeren op de nucleaire site van Tihange? Vinçotte Academy voorziet de noodzakelijke opleidingen! Schrijf hier in.

Brandend actueel

Studiedagen februari en maart 2017

Ontdek snel welke studiedagen we voor u voorzien hebben. Klik hier voor meer info!

Uw partner voor winteropleidingen

In samenwerking met Bouwunie, erkend als structureel opleidingscentrum voor winteropleiding, is Vinçotte Academy de ideale partner voor de organisatie van de winteropleidingen voor uw bouwonderneming (periode 1 december 2016 tot 31 maart 2017). Bekijk hier ons aanbod!

Het opleidingsaanbod van Vinçotte Academy voor 2017 is bekend!

Ontdek snel onze kalender en onze brochure en schrijf je in!

Nieuw bij Vinçotte Academy : normpakketten voor uw verhoogde veiligheid

Klik hier voor meer info

Veranker de veiligheidscultuur in uw onderneming

Veiligheidscultuur vraagt om een integrale aanpak van cultuurverandering in uw bedrijf. Deze training leert leidinggevenden en preventieadviseurs een cultuurverandering te managen in hun team, afdeling of bedrijf. Door een combinatie van training, coaching en begeleiding in de praktijk kan uw bedrijfscultuur worden getransformeerd waardoor veiligheidsbewustzijn continue wordt verbeterd. Interesse? Klik hier voor meer info!