E-learning AREI 2020: Bescherming Tegen Brand

Ontdek onze ‘blended’ online opleiding: hier krijgt u toegang tot een professionele opname en live Q&A sessie

Met de komst van het nieuwe AREI vanaf 1 juni 2020 zijn er verschillende wijzigingen met betrekking tot beschermingsmaatregelen tegen brand. Dit om de voorschriften aan te passen aan de werkelijkheid op het terrein. Het nieuwe AREI integreerde alles in de sectie 4.3.3. Indeling van het brandgevaar, indeling van de geïsoleerde geleiders en kabels, beschermingsmaatregelen,…

In deze online opleiding zullen we u dus uitvoerig de grote veranderingen in ons oude artikel 104 uitleggen. Deze interactieve en dynamische online opleiding kan u volgen via een op maat gemaakte digitaal platform. 

U hoeft zich dus niet meer te verplaatsen om deze e-learning te volgen. Kan u niet aanwezig zijn tijdens de live Q&A webinar ? Geen zorgen ! Alles wordt opgenomen zodat u elke training eender wanneer kan volgen, ook 's avonds of in het weekend wanneer het u het beste uitkomt.

 

Praktische info:

  • Hier krijgt u toegang tot een e-learning met professionele opnames (1 uur). Voorzie ook zeker voldoende tijd voor het nemen van notities en het afleggen van de kennistest (indien van toepassing).
  • U zal enkele dagen na uw inschrijving een welkomstmail ontvangen, houd deze periode ook zeker je spam-folder in de gaten.
  • Vanaf het moment dat u deze mail ontvangen heeft, krijgt u 2 maanden de tijd om de module af te ronden. Gelieve zeker voor die tijd alles af te werken om uw certificaat te ontvangen.
  • Deze opleiding is online beschikbaar in het Frans, Nederlands. Tevens blijft het mogelijk om een op maat gemaakte opleiding door een consultant te organiseren toegespitst op u site en operaties.