E-learning Herstructurering AREI

Gezien de dringendheid en het belang van dit onderwerp, organiseert Vinçotte vanaf 2020 online opleidingen zoals de E-learning Herstructurering AREI. Onze camera's hebben dus volop gedraaid en via een op maat gemaakte digitaal platform krijgt u nu toegang tot interactief en dynamisch lesmateriaal.

Zo zal u meteen op de hoogte zijn van alle wijzigingen in het nieuwe AREI. Daarbovenop krijgt u een overzicht van de meest gestelde vragen tijdens eerder sessies.

U hoeft zich dus niet meer te verplaatsen om deze e-learning te volgen en u kan elke training eender wanneer volgen, ook 's avonds of in het weekend wanneer het u het beste uitkomt.

Praktische info:

  • Hier krijgt u toegang tot een e-learning met professionele opnames (2 uur) Voorzie ook zeker voldoende tijd voor het nemen van notities en het afleggen van de kennistest (indien van toepassing).
  • U zal enkele dagen na uw inschrijving een welkomstmail ontvangen, houd deze periode ook zeker je spam-folder in de gaten.
  • Vanaf het moment dat u deze mail ontvangen heeft, krijgt u 2 maanden de tijd om de module af te ronden. Gelieve zeker voor die tijd alles af te werken om uw certificaat te ontvangen.
  • Deze opleiding is online beschikbaar in het Frans, Nederlands. Tevens blijft het mogelijk om een op maat gemaakte opleiding door een consultant te organiseren toegespitst op u site en operaties.

Inschrijven voor deze opleiding

Online
n.v.t.
Nederlands
Er zijn nog 5 plaatsen beschikbaar
175.00 EUR
Online
n.v.t.
Frans
Er zijn nog 58 plaatsen beschikbaar
175.00 EUR