creator image
Jan Vandeweyer
Safety Engineer
Jan Vandeweyer
Safety Engineer

E-learning Herstructurering AREI

Gezien de dringendheid en het belang van het AREI, organiseert Vinçotte online opleidingen zoals deze zodat u ook tijdens corona op de hoogte kan blijven van alle wijzigingen in het nieuwe AREI en uw installaties voldoen aan de laatste nieuwe wettelijke normen.

"Ik was eerst wat argwanend over "online leren" maar deze online AREI opleiding heeft me echt aangenaam verrast."

Pieter K., Heule, Kortrijk

video-thumbnail

Voor wie

De E-learning van Vinçotte is geschikt voor alle professionals uit de sector zoals: installateurs, elektriciens, studiebureaus, preventieadviseurs, beveiligingsadviseurs, verantwoordelijken voor elektrische installaties, technici, ingenieurs, onderhoudspersoneel, professionals die betrokken zijn bij het ontwerp, bouw en/of onderhoud van elektrische installaties, architecten, designers van elektrische installaties,...

Inhoud van de opleiding

Met de e-learning zal u na afloop op de hoogte zijn van de belangrijkste wijzigingen in het nieuwe AREI. Daarbovenop krijgt u een overzicht van de meest gestelde vragen tijdens eerdere sessies.

Objectieven

Met de e-learning zal u na afloop op de hoogte zijn van de belangrijkste wijzigingen in het nieuwe AREI. Daarbovenop krijgt u een overzicht van de meest gestelde vragen tijdens eerdere sessies.

Praktische informatie

 • U zal enkele dagen na uw inschrijving een welkomstmail ontvangen, houd deze periode ook zeker je spam-folder in de gaten.
 • Vanaf het moment dat u een mail ontvangt, heeft u 2 maanden de tijd om de module af te ronden, daarna wordt uw toegang afgesloten.
 • De e-learning duurt  2 uur, voorzie ook voldoende tijd voor het nemen van notities en het afleggen van de kennistest (indien van toepassing).
 • Na het volgen van de e-learning, kan elke deelnemer zijn/haar deelname attest onmiddellijk downloaden.
 • Deelnemers die opteren voor een online kennistest en die hiervoor slagen, krijgen hun resultaat meteen te zien en ontvangen een aanvullend attest.
 • Deze opleiding is online beschikbaar in het Frans, Nederlands. Tevens blijft het mogelijk om een op maat gemaakte opleiding door een consultant te organiseren toegespitst op u site en operaties.
 • Deze e-learning komt niet in aanmerking voor subsidie aanvraag via de KMO portefeuille, er is geen interactie met de docent.
creator image
Hulp nodig? Stuur een bericht, vraag een offerte aan of bel ons op
TAAL

Deze opleiding is beschikbaar in:

OPLEIDINGSTYPE

E-Learning

OPLEIDINGSDUUR

Minstens 2 uren. De effectieve duurtijd van een e-learning hangt af van persoon tot persoon. De vermelde duurtijd slaat enkel op de non-stop kijktijd zonder de tijd voor (de bijna steeds nodige) pauzes om zaken te noteren en delen van de opleiding te herbekijken.

Image of certificate

Neem geen enkel risico in veiligheid

 • Een kwalitatieve e-learning met praktijkvoorbeelden en downloadbaar naslagwerk.
 • Topopleiding uit eerste hand ontwikkeld door Vinçotte collega's die het nieuwe AREI hebben geschreven
 • Trainers met ruime kennis en ervaring op vlak van elektrische keuringen
 • Je hoeft je niet te verplaatsen
 • Je kan de opleiding volgen op eigen tempo
 • De e-learning bevat tekst, afbeeldingen en video’s
 • Je krijgt een duidelijke uitleg over de wet- en regelgeving

Kies een opleidingslocatie en schrijf u in

Minstens 2 uren (*) 296 plaatsen Nederlands
Prijzen exclusief BTW
(*) De effectieve duurtijd van een e-learning hangt af van persoon tot persoon. De vermelde duurtijd slaat enkel op de non-stop kijktijd zonder de tijd voor (de bijna steeds nodige) pauzes om zaken te noteren en delen van de opleiding te herbekijken.

"Ik was eerst wat argwanend over "online leren" maar deze online AREI opleiding heeft me echt aangenaam verrast."

Pieter K., Heule, Kortrijk