Huur congres- of vergaderruimten

Espace Vinçotte is ideaal gelegen in het hart van Wallonië, op de kruising van twee grote verkeersassen (E42 en E411) en biedt u een ultramoderne ruimte voor het organiseren van vergaderingen, opleidingen, conferenties, seminars, colloquia of diverse evenementen:

Eén receptieruimte (200 personen)

De agora is een multifunctionele ruimte die baadt in het natuurlijk licht dat door grote ramen naar binnen valt.

In die open ruimte worden ontvangsten, koffiepauzes, maaltijden en recepties georganiseerd. Ze kan ook worden gebruikt voor het organiseren van evenementen zoals opendeurdagen of vakbeurzen, commerciële of culturele tentoonstellingen.

Twee modulaire auditoria

Twee auditoria, gescheiden door een wegneembare scheidingswand, bieden een capaciteit van 20 tot 87 plaatsen, afhankelijk van de configuratie. Wanneer die scheidingswand weggehaald wordt, kunnen er tot 160 personen terecht voor een conferentie.

De auditoria zijn voorzien van een multimediasysteem: de beelden, de klank en de verlichting worden gestuurd via een onafhankelijke regie of via een eenvoudig aanraakscherm binnen handbereik van de spreker.

Wandelmicrofoons, headset microfoons, videoprojectors en schermen zijn eveneens beschikbaar.

Drie opleidings- of vergaderzalen

Drie andere zalen zijn voor opleidingen of vergaderingen, bieden een capaciteit van 10 tot 30 plaatsen, afhankelijk van de configuratie.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

U vindt Espace Vinçotte in het Parc Scientifique Créalys, gelegen aan de kruising van twee grote verkeersassen in Wallonië (E42 / E411). Onze gebouwen zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf steden, zoals Brussel, Luik, Namen, Charleroi, Doornik, Bergen, Aarlen, Libramont, Marche, enz. Wij beschikken bovendien over een grote privé-parking.

Verzorgde maaltijden

Er is keuze uit verschillende formules voor maaltijden, gaande van bijvoorbeeld een broodjesbuffet tot een gastronomische maaltijd, opgediend aan tafel, in buffetvorm of als walking dinner.

Meer informatie

Wil u meer informatie?
Wil u Espace Vinçotte bezoeken?

Parc Scientifique Créalys • Rue Phocas Lejeune 11
5032 Les Isnes (Gembloux) • België
Tel: +32 (0)81 43 28 11 • Fax: +32 (0)81 43 28 15
espace-vincotte@vincotte.bewww.espace-vincotte.be

Toegangsplan

Vanuit Brussel, Luik of Luxemburg:
Aan de verkeerswisselaar van Daussoulx neemt u de E42 richting “Mons” – uitrit nr. 13. Sla rechtsaf, en daarna twee keer linksaf.

Vanuit Bergen of Charleroi:
Op de E42 neemt u uitrit nr. 13, sla linksaf, neem de N912 tot de verkeerslichten. Sla linksaf (= onder de E42 door), neem de eerste rechts, en vervolgens links.

Download hier het toegangsplan

route

Download hier de brochure